Zoek
Sluit dit zoekvak.

Libelle Gezond

En dan sta je ineens in de Libelle Gezond op de valreep van het jaar. Met een portrettenreportage over familieopstellingen.

Waarin ik (en twee anderen) vertel over een van mijn eerste ervaringen met opstellingen. Jaren geleden, toen ik nog nooit bewust hiervan had gehoord en dus eigenlijk ook niet wist wat me te wachten stond.

Deze ervaring en de inzichten die ik kreeg raakte me zo in mijn wezen, dat ik me meer en meer ben gaan verdiepen in systemisch werken. In eerste instantie voor mijn persoonlijke ontdekkingstocht en al vrij snel daarna ben ik opleidingen gaan volgen (onder andere bij Phoenix Opleidingen) om ook zelf opstellingen te kunnen begeleiden en systemisch werk in bredere zin te kunnen inzetten.

Nieuwsgierig? Zie hier het aanbod van Connecting the Dots. Meld je aan voor de nieuwsbrief of stuur een bericht voor een (vrijblijvende) kennismaking. 

Ik heb bij Tessa een familie opstelling gedaan. Wat een bijzondere sessie was het. Tessa weet heel snel een veilige ruimte te creëren en voelt goed aan wat er nodig is. Ze schept rust en ruimte om dat wat je tegen komt veilig te kunnen ervaren en ‘blinde vlekken‘ kregen zeer kundig wat licht. De sessie heeft mij meer duidelijkheid gegeven. Het ’verhaal‘ wat ik al kende kwam langs. Maar er werd licht geschenen op delen van dat verhaal die ik eerder niet zag, begreep of zelf had kunnen vinden. Het voelt alsof er weer flink wat puzzelstukjes op hun plek zijn gevallen! En ik nam meteen praktische inzichten mee naar huis. Het was een zeer waardevolle ervaring.

Ik heb bij Tessa een familie opstelling gedaan. Wat een bijzondere sessie was het. Tessa weet heel snel een veilige ruimte te creëren en voelt goed aan wat er nodig is. Ze schept rust en ruimte om dat wat je tegen komt veilig te kunnen ervaren en ‘blinde vlekken‘ kregen zeer kundig wat licht. De sessie heeft mij meer duidelijkheid gegeven. Het ’verhaal‘ wat ik al kende kwam langs. Maar er werd licht geschenen op delen van dat verhaal die ik eerder niet zag, begreep of zelf had kunnen vinden. Het voelt alsof er weer flink wat puzzelstukjes op hun plek zijn gevallen! En ik nam meteen praktische inzichten mee naar huis. Het was een zeer waardevolle ervaring.