Search
Close this search box.

Fort bij Nigtevecht

juli 2023 – Vanaf heden is Fort bij Nigtevecht (in Abcoude) de locatie voor Connecting the Dots. 

Onder de rook van Amsterdam, ligt het fort aan een rustig weggetje bij het Amsterdam-Rijnkanaal middenin de natuur. Het fort is onderdeel van de Stelling van Amsterdam en is onderdeel van mooie wandel- en fietsroutes. In 1982 werd het fort gebruikt door de Rijksmunt voor de opslag van metaal voor de productie van muntgeld en heeft hiermee de bijnaam ‘Knakenfort’ overhouden. 

Adres: Velterslaan 1, Abcoude 

Op afspraak: via tessa@connectingthedots.business of via dit formulier.

Ik heb bij Tessa een familie opstelling gedaan. Wat een bijzondere sessie was het. Tessa weet heel snel een veilige ruimte te creëren en voelt goed aan wat er nodig is. Ze schept rust en ruimte om dat wat je tegen komt veilig te kunnen ervaren en ‘blinde vlekken‘ kregen zeer kundig wat licht. De sessie heeft mij meer duidelijkheid gegeven. Het ’verhaal‘ wat ik al kende kwam langs. Maar er werd licht geschenen op delen van dat verhaal die ik eerder niet zag, begreep of zelf had kunnen vinden. Het voelt alsof er weer flink wat puzzelstukjes op hun plek zijn gevallen! En ik nam meteen praktische inzichten mee naar huis. Het was een zeer waardevolle ervaring.

Ik heb bij Tessa een familie opstelling gedaan. Wat een bijzondere sessie was het. Tessa weet heel snel een veilige ruimte te creëren en voelt goed aan wat er nodig is. Ze schept rust en ruimte om dat wat je tegen komt veilig te kunnen ervaren en ‘blinde vlekken‘ kregen zeer kundig wat licht. De sessie heeft mij meer duidelijkheid gegeven. Het ’verhaal‘ wat ik al kende kwam langs. Maar er werd licht geschenen op delen van dat verhaal die ik eerder niet zag, begreep of zelf had kunnen vinden. Het voelt alsof er weer flink wat puzzelstukjes op hun plek zijn gevallen! En ik nam meteen praktische inzichten mee naar huis. Het was een zeer waardevolle ervaring.